Articol postat de

Constructor de Călătorii prin Viaţă

Fiecare persoană dă sens vieţii sale aşa cum crede de cuviinţă.
Consider că noi oamenii suntem născuţi a fi constructori. Ne construim propriul drum în viaţă.
Suntem îndrumaţi la anii tinereţii de către arhitecţii de seamă ai momentului cunoscuţi sub numele de părinţi, rude sau prieteni. Ulterior, la vârsta maturităţii, imprimăm construcţiilor noastre propriile idei oferind personalitate muncii noastre zilnice. Toate acestea ne ajută pe noi să fim multumiţi de realizările noastre. Exteriorizându-mă niţel asociez rezultatele cu mulţumirea de sine redată de fericire, o stare de spirit, cred, dorită de toţi pe toate cele 3 segmente: profesional, social şi familial.
Detaliind puţin munca de constructor, pe care o facem toţi de-alungul vieţii, mă voi rezuma spre o parte din activitatea depusă de mine pentru mulţumirea sufletească. Voi căuta să prezint bucuriile redate de amintirile cotidiene ce mi le clădesc prin ceea ce îmi văd ochii şi aud urechile. De aceea pe calea mesajelor scrise, înlocuindu-mi virtual glasul, încerc cât se poate să expun succinct Gânduri Alese Despre Călătorii de Poveste.
Poate că despre unele călătorii făcute la munte sau la mare, în ţară sau străinătate, la câmpie prin oraşe ori prin sate ascunse printre dealuri  vor rămâne doar pentru mine, lăsate la păstrare pentru a sufletului alinare în această lume trecătoare. În schimb despre multe din ele voi scrie, luându-mi în serios în viitorul apropiat rolul de îndrumător Constructor de Călătorii prin Viaţă.

Lăsaţi un răspuns

  

  

  

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.