Articol postat de

Plantează un copac pentru un mediu mai curat !

Plantare Pomi

De ziua Dobrogei, te invităm în data de 14 noiembrie sa înverzim poalele munţilor hercinici în jurul Mănăstirii Izvorul Tamaduirii. Vom planta 2000 de puieți din speciile: mojdrean, frasin, sălcioară, păr pădureţ şi cireş turcesc.

Programul estimativ al zilei de acțiune din 14 noiembrie 2015:

09:00 Întâlnire la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii.
09:00 – 09:30 Pregătire / instruire
09:30 – 16:00 Plantarea puietilor

Organizatorii vor asigura materialul săditor, instruirea si coordonarea plantarii şi pe cat se poate echipamentele de lucru (lopeţi, cazmale, galeti, mănuși).

Acțiunea de împădurire este realizată de către R.N.P. – ROMSILVA prin angajamentul asumat cu Ministerul Mediului privind alocarea unui numar de 1.500.000 de puieți forestieri la nivel national si este pusa in practica pe baza de voluntariat.

Prezenta iniţiativă este susţinută local de către:
Asociaţia Măcinii Mei de Piatră Măcin, Liceul Gheorghe Munteanu Murgoci Măcin, Direcţia Silvică Tulcea, Mănăstirea Izvorul Tămăduirii, DANUBTRANS S.A.,Restaurant ,, LA COCO” Măcin, Asociaţia Mecanturist Galaţi

Vă aşteptăm!


 

UPDATE 12.11.2015

Întrucât trăim în România lucrului bine făcut, independent de voinţa noastră cât şi a comunităţilor locale implicate în proiect, vă anunţăm că din motive strict birocratice apărute în ultim moment organizatoric, suntem nevoiţi să amânăm activitatea.
Sperăm să revenim cu un anunţ ferm şi afirmativ pentru data de 28.11.2015, condiţionat în respectiva perioadă din nou de disponibilitatea potenţialilor voluntari implicaţi în organizare dar cât şi de vreme.
Drept pentru care, vă mulţumim că aţi răspuns afirmativ faţă de o astfel de activitate sperând ca şi pe viitor să fiţi alături de potenţialele noastre proiecte demarate.
Cu mulţumiri,
Alex Grigoraş

Lăsaţi un răspuns

  

  

  

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.